09 úno

Valentýnské Menu

Svátek svatého Valentýna je svátkem lásky a všech zamilovaných a připadá v kalendáři na 14. února. K svátku svatého Valentýna neodmyslitelně patří dárky, růže, jahody, šampaňské, čokoláda a nejrůznější lahůdky. Využijte této příležitosti a potěšte svého partnera pozváním do restaurace v Hotelu Kotyza v Humpolci a užijte si romantický večer při dobrém jídle, které pro Vás na Valentýna připravíme.

Aperitiv

Bohemia Sekt Rosé s jahodou

58,-

 

edkrm

Marinované krevety s jahodami a čerstvou mátou na trhaném rukolovém salátku s domácí bagetkou

139,-

Trhaný polníčkový salát s baby špenátem, marinovanou červenou řepou a kozím sýrem

98,-

 

Hlavní chod

Pečená vepřová panenka do růžova s omáčkou ze sušených rajčat na grilované zelenině, bramborové pyré s parmezánem

209,-

Špikovaná kuřecí prsa s macerovanými švestkami s omáčkou z portského vína, pečený brambor se šalotkou

169,

 

Moučník

Tvarohová pěna s čerstvými jahodami a mátou

64,-

Horké lesní ovoce s kokosovou zmrzlinou a mátou

59,-