02 čen

Odpolední nabídka

PŘEDKRM
Terina z kančí kýty na listech trhného salátu s brusinkami a domácím pečivem 118,-
(Terin of boar leg on leaves of chopped salads and cranberries, home-made Italian baguette)
POLÉVKY
Třeboňská rybí 49,-
(Třeboň fish soup)
DOPORUČUJEME
Telecí steak glazovaný javorovým sirupem, toskánské brambory, grilovaná zelenina 329,-
(Veal steak with maple syrup, tuscany potatoes, grilled vegetable)
Kančí výpečky, domácí bramboráčky, špenát 148,-
(Roasted Boar pieces, home potato pancakes, spinach)
Pečený bažant na divoko (1/2 bažanta), bramborový knedlík, červené zelí 193,-
(Grilled pheasant on wild spice, potatoe dumpling, red cabbage)
Řízky z kančí kýty, domácí bramborový salát 189,-
(Boar cutlet with homemade potatoe salad)
Panenka špikovaná sušenými švestkami s pečenými žampiony, grilovaným bramborovým 219,-
špízem a švestkovou omáčkou
(Grilled pork tenderloin sprinkled with dried plums and bacon, baked potatoe skewer,
dried plums sauce)
Grilovaná husí játra na červeném víně a zeleném pepři, domácí bramboráčky 171,-
(Grilled goose liver on red vine and green pepper, homemade potatoe pancakes)
Smažená husí játra, domácí bramborový salát 169,-
(Fried goose liver, homemade potato salad)
Grilovaná vepřová žebra s omáčkou barbecue,bramborové pyré, jalapeňos 179,-
(Grilled pork ribs with barbecue sauce, potatoe puree and jalapeňos)
Velký zeleninový talíř s křupavými kuřecími prsíčky a zaksyanou smetanou 144,-
(A large vegetable plate with crunchy chicken breasts and sour cream)
Italské rukolové risoto s čerstvým chřestem a parmezánem 154,-
(Italian cream risotto with fresh asparagus and parmesan cheese)
DEZERT:
Pohár „karibik“ kokosová zmrzlina zalitá pomerančovým džusem s ananasem a rumem 65,-
(„Caribbean“ ice coconut ice cream with orange juice with pineapple and rum)
                                               U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!
Hotel Kotyza v Humpolci hodnocení