09 led

Odpolední nabídka:

POLÉVKY
Frankfurtská 47,-
(Frankfurt soup)
DOPORUČUJEME
Špikovaná játra z mladého býka v perníkové omáčce, bramborové pyré 178,-
(Livers from young bull in gingerbread sauce, potatoe purée)
Smažená játra z mladého býka, domácí bramborový salát 178,-
(Fried livers from young bull, homemade potatoe salad)
Smažené kančí řízečky, šťouchaný brambor 199,-
(Fried boar cutlets, mashed potatoes)
Grilovaná vepřová panenka v houbovém ragú, gratinovaný brambor se smetanou 212,-
a máslová zelenina
(Grilled pork tenderlion in mushroom ragout, gratined potatoes with cream and
butter cream vegetable)
Medailonky z vepřové panenky v pivním těstíčku sypané uzeným sýrem, šťouchaný brambor 189,-
(Pork tenderloin medallions in beer batter sprinkled with smoked cheese, mashed potatoes)
Krůtí medailonky s omáčkou z čerstvé bazalky, trhaný rukolový salát 185,-
(Turkey medallions with sauce of fresh basil, chopped arugula salad)
Dušená cizrna po indicku s červenou řepou a polníčkem 145,-
(Stewed chickpeas with beetroot and salad)
Kuřecí steak na špaldovém rizotu s rukolou 175,-
(Chicken steak with spelt risotto and rucola)
Grilovaná štika se sušenými rajčaty a čerstvou bazalkou, bramborové pyré 275,-
(Grilled pike with dried tomatoes and fresh basil, potato puree)
Pečený okoun na rozmarýnu s máslem, pečený brambor se šalotkou 189,-
(Baked perch with rosemary and butter, baked potatoes with shallot)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!
Hotel Kotyza v Humpolci hodnocení