02 úno

Odpolední nabídka

POLÉVKY
Třeboňská rybí 49,-
(Třeboň fish soup)
Moravská čočková se zeleninou 49,-
(Moravian lentil soup with vegetables)
DOPORUČUJEME
Telecí steak s pepřovou omáčkou a grilovanou zeleninou, pekařský brambor 320,-
(Veal steak with pepper sauce and grilled vegetables, bakery potatoe)
Smažené telecí řízečky v křupavém pivním těstíčku, šťouchaný brambor 226,-
(Fried veal cutlets in crunchy beer dough with mashed potatoe)
Mufloní kýta na česneku s rozmarýnem, bramboráčky, špenát 189,-
(Mouflon leg on garlic with rosemary, potato pancakes, spinach)
Kuřecí „Vindaloo“, rýže Basmatti (kuřecí prsa, fazolky, zázvor, rajčata, pórek, chiilli) 174,-
Chicken „Vindaloo“, rice Basmatti (chicken breasts, ginger, green beans, tomatoes, leeks, chili)
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré 189,-
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée)
Pečená štika, omáčka ze sušených rajčat s kapary, šťouchaný brambor, citron 275,-
(Baked pike, sauce of dried tomatoes with capers, mashed potatoes, lemon)
Grilovaná vepřová játra na roštu s tymíánovým máslem, opečený brambor 159,-
(Grilled pork liver with thyme butter, baked potatoes)
Smažená vepřová játra, domácí bramborový salát 159,-
(Fried pork liver, homemade potatoe salad)
Zeleninový salát s křupavými kuřecími prsíčky a zakysanou smetanou 159,-
(Vegetable salad with crunchy chicken and sour on top)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!
Hotel Kotyza v Humpolci hodnocení