12 dub

Denní nabídka:

Polévky
Hovězí vývar s masem a nudlemi 32,-
Kulajda 35,-
Hotová jídla
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč 126,-
100 g Jelení guláš, domácí bramboráčky 119,-
100 g Mufloní ragú na houbách, dušená rýže 126,-
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí 99,-
120 g Řízky naruby se slaninou a česnekem, šťouchané brambory, zelný salát 108,-
150 g Čevabčiči z vepřového masa, opečený brambor, obloha 99,-
Sázené vejce, čočka na kyselo, okurka 96,-
Slovenské brynzové halušky s uzeným masem, skalárky opečené slaniny 104,-
Tvarohové knedlíky s malinami a třešněmi, tvaroh, cukr, máslo 95,-
210 g  Pečené krůtí křídlo na divoko, bramborový knedlík, špenát 116,-
DENNÍ MENU:
Kulajda 100,-
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka
Ryby
200 g Pečený kapr po cikánsku, opékaný brambor 122,-
200 g Smažený kapr, domácí bramborový salát 122,-
Pasta – doba přípravy cca 15 minut
Fettuccine Carbonara (anglická slanina, smetana, žloutek, parmezán) 119,-
Penne con pollo e pomodoro(kuřecí prsa, sušená rajčata, bazalka, česnek) 119,-
Tagliatelle aglio-olio e peperoncino(rest. česnek, bazalka, peperoncino) 116,-
Caesar salát s kuřecími prsíčky, bylinkovými krutony a parmezánem 119,-
Doporučujeme – minutky
100 g Stir fry kuře se šalotkou a černými houbami,dušená rýže 119,-
120 g Srbské vepřové ražniči, pečený brambor 119,-
150 g Grilovaná játra z mladého býka na roštu, opečený brambor, TO 108,-
150 g Smažená játra z mladého býka, bramborový salát 108,-
150 g Smažené žampiony , vařený brambor, TO 99,-
150 g Květák a brokolice v sýrové omáčce, vařený brambor 99,-
Hotel Kotyza v Humpolci hodnocení