13 Feb

Odpolední nabídka:

POLÉVKY
Frankfurtská s párkem 47,-
(Frankfurt soup with sausage)
Třeboňská rybí 49,-
(Třeboň fish soup)
DOPORUČUJEME
Telecí steak s grilovanou dýní a omáčkou z barevného pepře,pekařský brambor 329,-
(Veal steak with grilled pumpkin and colored pepper sauce, bakery potatoe)
Smažené telecí řízečky, bramborové pyré 226,-
(Fried veal cutlets, potatoe purée)
Pečená bažantí stehna na divoko, pečený bramborový knedlík, červené zelí 178,-
(Roasted pheasant thighs in wild style, baked potato dumplings, red cabbage)
Pečený jelení hřbet, omáčka z červeného vína, restované žampiony, 324,-
pečený brambor s rozmarýnem a česnekem
(Baked deer ridge, red wine sauce, roasted mushrooms, baked potatoes with
rosemary and garlic)
Grilovaná vepřová játra , pepřová omáčka, opečený brambor 159,-
(Grilled pork liver with pepper sauce, baked potatoes)
Smažená vepřová játra, domácí bramborový salát 159,-
(Fried pork liver, homemade potatoe salad)
Grilovaný okoun na rozmarýnu a másle, pečený brambor se šalotkou 179,-
(Baked perch with butter and rosemary, baked potatoe with shallots)
Pečená štika se sušenými rajčaty a bazalkou, bramborové pyré, citrón 275,-
(Baked pike with dried tomatoes adn basil, potatoe purée, lemon)
Smažený třeboňský amur, domácí bramborový salát 178,-
(Fried Třeboň amur,homemade potatoe salad)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!
Hotel Kotyza v Humpolci hodnocení