13 Jan

Denní nabídka

Polévky
Kuřecí vývar s masem a nudlemi 35,-
Domácí kulajda s houbami 37,-
Hotová jídla
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč 129,-
120 g Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré 132,-
100 g Jelení guláš, bramboráčky 129,-
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí 107,-
100 g Uzená krkovice, čočka na kyselo, okurka 107,-
150 Janovský karbanátek se suš.rajčaty a šalotkou, bramborová kaše, okurka 109,-
1/4 Grilované kuře na zelenině, bramborové pyré, trhaný salát 104,-
2 ks Sázené vejce, čočka na kyselo, okurka 99,-
Pikantní kus-kus s grilovanou zeleninou, sušenými rajčaty a parmezánem 99,-
DENNÍ MENU:
Domácí kulajda s houbami 117,-
Toskánská vepřová kýta na zelenině, dušená rýže
Ryby
150 g Pečená aljašská treska na kmíně a másle, vařený brambor, citrón 122,-
150 g Smažená aljašská treska, bramborový salát, citrón 122,-
Pasta – doba přípravy cca 15 minut
Italské krémové risoto s grilovanou dýní, houbami a parmezánem 121,-
Fettuccine di Parma (parmská šunka, žampiony, česnek, smetana, parmezán) 121,-
Spaghetti La Plancha (kuřecí prsa, česnek, peperoncino, parmezán) 121,-
Velký zeleninový talíř se smaženým camembertem 121,-
Doporučujeme – minutky
120 g Smažený vepřový řízek, domácí bramborový salát, citrón 126,-
130 g Steak z vepřového karé s omáčkou barbecue, steakové hranolky 124,-
100 g Stir fry kuře se šalotkou a černými houbami, dušená rýže 124,-
150 g Grilovaná játra z mladého býka na roštu, opečený brambor, TO 124,-
150 g Smažená játra z mladého býka, bramborový salát 124,-
100 g Smažené žampiony, vařený brambor, TO 99,-
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!
Hotel Kotyza v Humpolci hodnocení