Your hotel between Prague and Brno.


Comfortable accommodation
Newly renovated rooms with a total capacity of 89 people, including 2 luxury apartments right in the calm historical centre of Humpolec with private parking.
Renowned cuisine
Our wide range of Czech and international food from mostly local ingredients is known as best restaurant in Humpolec. Every day our chefs prepare special daily menu with seasonal specialties. Perfect stop on your way from Prague to Brno.
Hotel for business
The number one for your business meetings, trainings, social events and receptions with flexibility to make your stay outstanding. Our most favourite activity we organise is local brewery tour Bernard with beer presentation and degustation!


Aktuality

09 Feb

Odpolední nabídka

POLÉVKY
Francouzská cibulačka se sýrovým krutonem 49,-
(French onion soup with cheese crouton)
Domácí bramboračka s houbami 47,-
(Potato soup with mushrooms)
DOPORUČUJEME
Telecí steak se zelenými fazolkami, pepřovou máčkou, toskánský brambor 320,-
(Veal steak with pepper sauce and green beans, tuscany potatoes)
Vídeňské telecí řízečky, lehký bramborový salát s polníčkem 199,-
(Viennese veal cutlets,light potato salad)
Hovězí líčka na černém pivě, šalvěji a žampionech, bramborové pyré 189,-
(Cheeks from young bull on black beer, sage and mushrooms, potatoe purée)
Kuřecí “Vindaloo”, rýže Basmatti (kuřecí prsa, fazolky, zázvor, rajčata, pórek, chiilli) 174,-
Chicken “Vindaloo”, rice Basmatti (chicken breasts, ginger, green beans, tomatoes, leeks, chili)
Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, zelí 169,-
(Roasted duck on old czech style with dumplings and cabbage)
Fazolkový salát s rajčaty a kuřecími stripsy, zakysaná smetana 179,-
(Bean salad with tomatoes, chicken strips and sour cream)
Pečená štika v chilli a zázvoru, trhaný salát, bramborové pyré 279,-
(Baked pike with chilli and ginger, chopped salad, potatoe purée
Amur na modro se zeleninou, máslem a brambory 178,-
(Amur with butter, vegetable and potatoes)
Pečený okoun na másle a kmínu, šťouchaný brambor 189,-
(Baked perch with butter and cumin, mashed potatoes)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!
02 Feb

Odpolední nabídka

POLÉVKY
Třeboňská rybí 49,-
(Třeboň fish soup)
Moravská čočková se zeleninou 49,-
(Moravian lentil soup with vegetables)
DOPORUČUJEME
Telecí steak s pepřovou omáčkou a grilovanou zeleninou, pekařský brambor 320,-
(Veal steak with pepper sauce and grilled vegetables, bakery potatoe)
Smažené telecí řízečky v křupavém pivním těstíčku, šťouchaný brambor 226,-
(Fried veal cutlets in crunchy beer dough with mashed potatoe)
Mufloní kýta na česneku s rozmarýnem, bramboráčky, špenát 189,-
(Mouflon leg on garlic with rosemary, potato pancakes, spinach)
Kuřecí “Vindaloo”, rýže Basmatti (kuřecí prsa, fazolky, zázvor, rajčata, pórek, chiilli) 174,-
Chicken “Vindaloo”, rice Basmatti (chicken breasts, ginger, green beans, tomatoes, leeks, chili)
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré 189,-
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée)
Pečená štika, omáčka ze sušených rajčat s kapary, šťouchaný brambor, citron 275,-
(Baked pike, sauce of dried tomatoes with capers, mashed potatoes, lemon)
Grilovaná vepřová játra na roštu s tymíánovým máslem, opečený brambor 159,-
(Grilled pork liver with thyme butter, baked potatoes)
Smažená vepřová játra, domácí bramborový salát 159,-
(Fried pork liver, homemade potatoe salad)
Zeleninový salát s křupavými kuřecími prsíčky a zakysanou smetanou 159,-
(Vegetable salad with crunchy chicken and sour on top)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!
20 Jan

Odpolední nabídka

POLÉVKY
Mexická fazolová 49,-
(Mexican bean soup)
Bramborová s houbami 49,-
(Potato soup with mushrooms)
DOPORUČUJEME
Telecí steak s omáčkou z barevného pepře na grilované dýni s pekařskými brambory 339,-
(Veal steak with colourful pepper sauce on grilled pumpkin, bakery potatoes)
Smažené telecí řízečky, domácí bramborový salát 226,-
(Fried veal cutlets with homemade potatoe salad)
Grilovaná telecí játra s parmskou šunkou, pečený brambor se šalotkou 179,-
(Grilled veal liver with prosciuto, roasted potatoes with shallots)
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré 189,-
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée)
Kančí libové výpečky, bramborový knedlík, špenát 189,-
(Roasted boar pieces, potato dumplings, spinach)
Medailonky z vepřové panenky v pivním těstíčku sypané uzeným sýrem, šťouchaný brambor 189,-
(Pork tenderloin medallions in beer batter sprinkled with smoked cheese, mashed potatoes)
Krůtí medailonky s omáčkou z čerstvé bazalky, trhaný rukolový salát 185,-
(Turkey medallions with sauce of fresh basil, chopped arugula salad)
Kuřecí steak na bulgurovém rizotu s polníčkem a parmazánem 169,-
(Chicken steak on bulgur risotto with fiel salad and parmesan cheese)
Grilovaná štika se sušenými rajčaty a čerstvou bazalkou, bramborové pyré 275,-
(Grilled pike with dried tomatoes and fresh basil, potato puree)
Pečený okoun na rozmarýnu s máslem, trhaný rukolový salát 189,-
(Baked perch with rosemary and butter, chopped aragula salad)
Smažený amur po mlynářsku, domácí bramborový salát 179,-
(Fried amur in a miller style, homemade potatoe salad)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!


mapy

 

Hotel Kotyza v Humpolci hodnocení