09 Feb

Odpolední nabídka

POLÉVKY
Francouzská cibulačka se sýrovým krutonem 49,-
(French onion soup with cheese crouton)
Domácí bramboračka s houbami 47,-
(Potato soup with mushrooms)
DOPORUČUJEME
Telecí steak se zelenými fazolkami, pepřovou máčkou, toskánský brambor 320,-
(Veal steak with pepper sauce and green beans, tuscany potatoes)
Vídeňské telecí řízečky, lehký bramborový salát s polníčkem 199,-
(Viennese veal cutlets,light potato salad)
Hovězí líčka na černém pivě, šalvěji a žampionech, bramborové pyré 189,-
(Cheeks from young bull on black beer, sage and mushrooms, potatoe purée)
Kuřecí “Vindaloo”, rýže Basmatti (kuřecí prsa, fazolky, zázvor, rajčata, pórek, chiilli) 174,-
Chicken “Vindaloo”, rice Basmatti (chicken breasts, ginger, green beans, tomatoes, leeks, chili)
Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, zelí 169,-
(Roasted duck on old czech style with dumplings and cabbage)
Fazolkový salát s rajčaty a kuřecími stripsy, zakysaná smetana 179,-
(Bean salad with tomatoes, chicken strips and sour cream)
Pečená štika v chilli a zázvoru, trhaný salát, bramborové pyré 279,-
(Baked pike with chilli and ginger, chopped salad, potatoe purée
Amur na modro se zeleninou, máslem a brambory 178,-
(Amur with butter, vegetable and potatoes)
Pečený okoun na másle a kmínu, šťouchaný brambor 189,-
(Baked perch with butter and cumin, mashed potatoes)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!
Hotel Kotyza v Humpolci hodnocení