Polévky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovězí vývar se zeleninou a kuskusem |
|
36,- |
Gulášová |
|
|
|
|
|
|
|
|
36,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DENNÍ MENU |
|
|
|
|
|
|
|
136,- |
Hovězí vývar se zeleninou a kuskusem |
|
|
Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka |
|
Kapsičky z listového těsta s jablky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJE JAN KOTYZA |
|
|
|
|
Salát BUN BO NAMBO s nudlemi a vepřovou panenkou |
149,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HOTOVÁ JÍDLA |
|
|
|
|
|
|
|
Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč |
136,- |
Hovězí roštěná na žampionech, dušená rýže |
129,- |
Vídeňský hovězí guláš, domácí bramboráčky |
132,- |
Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí |
118,- |
Kančí výpečky, bramborový knedlík, špenát |
126,- |
Bryndzové halušky s uzeným masem a skalárkami opečené slaniny |
118,- |
Slovenské strapačky s kysaným zelím a uzeným masem, restovaná |
119,- |
slanina |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rizoto s kuřecími prsíčky sypané sýrem, okurka |
119,- |
Grilovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou, opékaný brambor |
126,- |
Steak z vepřového karé, houbová omáčka, smetanové brambory |
132,- |
Krůtí soté po provensálsku, dušená rýže |
|
136,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečená aljašská treska s grilovanou kukuřicí a čerstvou bazalkou, |
136,- |
šťouchaný brambor |
|
|
|
|
|
|
Smažená aljašská treska, domácí bramborový salát |
132,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasta – doba přípravy cca. 15 minut |
|
|
Spagheti á la crudaiola (cherry rajčaata, papriky, kapary, bazalka) |
132,- |
Tagliatelle e gamberetti (česnek, krevety, citron, víno) |
136,- |
Penne s grilovanou cuketou, parmskou šunkou, česnekem a parmezánem |
132,- |