21 Jun

Menu 21. 6. 2024

Předkrmy
Carpaccio di Manzo (z pravé svíčkové) s rukolou a hoblinkami sýru, 234,-
teplé toasty
Tatarský biftek z pravé svíčkové 265,-
   
Polévky
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 80,-
Gulášová 81,-
Jihočeská kulajda s houbami 82,-
Česnečka s uzeným masem 81,-
Saláty
Caesar salát s kuřecími prsíčky, bylinkovými krutony 238,-
a hoblinkami sýru
Řecký salát s olivami a sýrem balkánského typu 134,-
Ryby  
Steak z norského lososa s omáčkou z bílého vína, bramborové pyré 319,-
   
Česká kuchyně
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré 239,-
Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč 248,-
Švejkův hovězí guláš s červenou cibulkou, domácí bramboráčky 237,-
Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí 225,-
Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, zelí 257,-
   
Dětské jídlo
Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka 229,-
Masa
Biftek s omáčkou z barevného pepře, smetanový brambor, 399,-
máslová zelenina
Humpolecký špíz z pravé svíčkové, vepřové panenky a kuřecích prsíček, 324,-
pečený brambor se šalotkou  
Smažený vídeňský řízek, domácí bramborový salát 265,-
Grilovaná vepřová panenka  s omáčkou z čerstvé bazalky, 272,-
smetanový brambor, máslová zelenina
Křupavá vepřová panenka s rýžovými nudlemi a arašídy 266,-
Vepřový steak v houbovém ragú, americké brambory 245,-
Krůtí medailonky na grilované zelenině, pečený brambor se šalotkou 269,-
Smažené krocaní řízečky, domácí bramborový salát 266,-
Kuřecí steak se sušenými rajčaty a mozzarellou, jasmínová rýže 258,-
Spaghetti La Plancha s kuřecími prsíčky a omáčkou z pečených paprik 238,-
Grilovaná játra na roštu, bramborové chipsy, tatarská omáčka 225,-
   
Moučníky
Mléčná esence alla Panna Cotta s malinami a čerstvou mátou 79,-
Staročeský jablkový koláč s mandlemi, drobenkou a šlehačkou 75,-
Italské tiramisu se šlehačkou a čerstvou mátou 82,-
Zmrzlinový pohár s lesním ovocem a šlehačkou 82,-