19 Mär

Denní nabídka

Polévky
Hovězí vyvar s fritátovými nudlemi 32,-
Dršťková 35,-
Hotová jídla
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík,brusinkový terč 112,-
100 g Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré 114,-
100 g Jelení guláš, domácí bramborové rosti 114,-
150 g Kančí libové výpečky, bramborový knedlík, špenát 105,-
120 g Maďarský vepřový perkelt, dušená rýže 91,-
100g Pečená vepřová plec po selsku, bramborový knedlík, špenát 96,-
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí 96,-
1/4 Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, červené zelí 129,-
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka 95,-
DENNÍ MENU:
Hovězí vyvar s fritátovými nudlemi 98,-
Janovský karbanátek se šalotkou a suš. rajčaty, bramborová kaše, okurka
Ryby
150 g Grilovaná aljašská treska s čerstvým koprem, vařený brambor 119,-
150 g Smažená aljašská treska, bramborový salát, citron 116,-
Pasta – doba přípravy cca 15 minut
Spaghetti “Bolognese” (pikantní masová směs s čerstvými tomaty, parmezán) 117,-
Penne con pollo e pomodoro(kuřecí prsa, sušená rajčata, bazalka, česnek) 119,-
Fetuccine con funghi (hříbky, žampiony, česnek, smetana, parmezán) 116,-
Trhaný rukolový salát se sušenými rajčaty a mozzarelou 116,-
Doporučujeme – minutky
120 g Steak z vepřového karé na houbovém ragú, bramborové rosti 109,-
120 g Smažený vepřový řízek,rakouský bramborový salát 109,-
100 g Stir fry kuře se šalotkou a černými houbami,dušená rýže 112,-
150 g Grilovaná krocaní játra na červeném víně, bramborové pyré 108,-
150g Smažená krocaní játra, bramborový salát 108,-
100 g Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka 91,-
150 g Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka 89,-