Polévky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovězí vyvar s fritátovými nudlemi |
|
|
|
|
32,- |
Gulášová |
|
|
|
|
|
|
|
35,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hotová jídla |
|
|
|
|
|
|
|
|
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík,brusinkový terč |
|
115,- |
100 g Hovězí zadní v koprové omáčce, houskový knedlík |
|
|
109,- |
100 g Jelení guláš, domácí bramboráčky |
|
|
|
114,- |
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát |
|
|
96,- |
100 g Myslivecké nudličky z divočiny, houskový knedlík |
|
|
99,- |
150 g Plněný paprikový lusk v rajské omáčce, dušená rýže (houskový knedlík) |
93,- |
Rizoto s kuřecím masem sypané sýrem, okurka |
|
|
|
95,- |
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí, cibulka |
|
97,- |
Vařené vejce, koprová omáčka, vařený brambor |
|
|
86,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DENNÍ MENU: |
|
|
|
|
|
|
|
Hovězí vyvar s fritátovými nudlemi |
|
|
|
|
98,- |
100 g Sikulský vepřový guláš, špekový knedlík |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
150 g Zapečená aljašská treska se žampiony a sýrem, vařený brambor |
119,- |
150 g Smažená aljašská treska, bramborový salát |
|
|
119,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasta – doba přípravy cca 15 minut |
|
|
|
|
Spaghetti “Bolognese” (pikantní masová směs s čerstvými tomaty, parmezán) |
117,- |
Tagliatelle s olivami, rajčaty a ančovičkou, parmazán |
|
|
116,- |
Penne pepe verde(vepřová kýta, zelený pepř, smetana, parmezán) |
119,- |
Trhaný salát s červenou řepou a kozím sýrem |
|
|
|
116,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doporučujeme – minutky |
|
|
|
|
|
|
Krůtí řízek Pantáty z Hatí, bramborový salát |
|
|
|
112,- |
100 g Masová směs Flamendr, dušená rýže |
|
|
|
109,- |
150 g Restovaná játra z mladého býka s hruškami a mandlemi, opečený brambor |
96,- |
150 g Smažená játra z mladého býka, bramborový salát |
|
|
94,- |
150 g Vařený květák v sýrové omáčce, vařený brambor |
|
|
89,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |