02 dub

Denní nabídka:

Polévky
Hovězí vývar s rýží a hráškem 32,-
Valašská kyselice s drůbky 35,-
Hotová jídla
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík,brusinkový terč 115,-
100 g Jelení guláš, domácí bramboráčky 114,-
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát 96,-
100 g Řízky naruby, bramborový salát s červenou řepou 99,-
Rizoto s kuřecím masem sypané sýrem, okurka 95,-
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí 97,-
Opečené bramborové šišky, sýrová omáčka se špenátem,parmazán 95,-
100 g Uzená krkovice, bramborová kaše,zelí 92,-
DENNÍ MENU:
Valašská kyselice s drůbky 98,-
120 g Hamburská vepřová kýta , houskový knedlík
Ryby
150 g Pečená aljašská treska s koprem a brusinkami, vařený brambor 119,-
150 g Smažená aljašská treska, bramborový salát, citron 119,-
Pasta – doba přípravy cca 15 minut
Spaghetti Carbonara (anglická slanina, smetana, žloutek, parmezán) 119,-
Penne con Carne(vepřová kýta, žampiony, smetana, parmezán) 119,-
Tagliatelle Tropico(kuřecí prsa, ananas, kari, smetana, parmezán) 119,-
Insalata Crocanta (míchaný zeleninový talíř s křupavými kuř. prsíčky) 116,-
Jídla na zelený čtvrtek
130 g Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka 112,-
100g Kuřecí soté se žampionym pórkem, smetanou a nivou, 112,-
opečené bramborové šišky
150 g Grilovaná játra z mladého býka s pepřovou omáčkou, lyonské brambory 112,-
150 g Smažená játra z mladého býka, bramborový salát 110,-
150 g Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka 89,-
100 g Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka 91,-