PŘEDKRM |
|
|
|
|
|
|
|
Terina z kančí kýty na listech trhaných salátů s brusinkami, domácí italská bagetka |
118,- |
(Terin of boar leg on leaves of chopped salads and cranberries, home-made Italian baguette) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
Husí kaldoun |
|
|
|
|
|
49,- |
(Soup of goose offal ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
Filírovaná vepřová panenka s pečenou červenou řepou, přelivem z kozího sýra, grilovaný |
204,- |
bramborový špíz |
|
|
|
|
|
(Filleted pork tenderlion with baked beetroot, goat cheese sauce and grilled potatoe skewer) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vídeňský řízek, lehký bramborový salát bez majonézy |
204,- |
(Vienese veal cutlets with light potatoe salad, without mayonnase) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krocaní prsa, domácí bramboráčky a camembert v úpravě ,,mille file”, zelný salát s koprem |
184,- |
(Turkey breasts, homemade potatokes pancakes with camembert in ,,mille file” style, |
|
cabbage salad with dill) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, červené zelí |
189,- |
(Roasted duck in Old Bohemian style, 2 kinds of dumplings, red cabbage) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná telecí játra, pepřová omáčka, lyonský brambor |
149,- |
(Grilled veal liver with pepper sauce, lyon potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažená telecí játra, domácí bramborový salát |
149,- |
(Fried veal liver,homemade potatoe salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velký zeleninový talíř s křupavými kuřecími prsíčky a zakysanou smetanou |
144,- |
(A large vegetable plate with crunchy chicken breasts and sour cream) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Těstovinový salát s grilovaným camembertem |
146,- |
(Pasta salad with grilled camembert) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DEZERT |
|
|
|
|
|
|
|
Pohár “Karibik” kokosová zmrzlina zalitá pomerančovým džusem s ananasem a rumem |
65,- |
(“Caribbean” ice coconut ice cream with orange juice with pineapple and rum) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|