05 Oct

Odpolední nabídka:

DOPORUČUJEME
Jelení hřbet, rozmarýnová omáčka, špenát, smetanový brambor 324,-
(Deer ridge, rosemary sauce, spinach, cream potatoes)
Telecí steak glazovaný javorovým sirupem, zelené fazolky, česnekové brambory 324,-
(Veal steak glazed with maple syrup, green beans, garlic potatoes)
Krůtí gordon bleu s ementálem a petrželovým máslem, bramborové pyré, Coleslaw 174,-
(Turkey gordon bleu with emental and parsley butter, potatoe pureé and Coleslaw
Špagety s plátky hovězí svíčkové, rajčatová omáčka s chilli a smetanou,parmezán 208,-
(Spaghetti with beef tenderlion slices, tomatoes-cream sauce with chilli and
parmesan cheese)
Tenké plátky vepřové panenky na dýňovém rizotu, listový špenát 189,-
(Sliced pork tenderlion with pumpkin risotto, spinach)
Kančí výpečky, bramborový knedlík,špenát 189,-
(Roasted boar pieces, pottaoe dumplings and spinach)
Grilovaná telecí játra s omáčkou z červeného vína, opečené brambory 178,-
(Grilled veal liver with red wine sauce, baked potatoes)
Smažená telecí játra, bramborový salát 176,-
(Fryed veal liver, homemade potatoe salad)
Velký zeleninový talíř s křupavými kuřecími prsíčky a zakysanou smetanou 159,-
( Big vegetable salad with crunchy chicken and sour on top)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!