| POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
| Francouzská cibulačka se sýrovým krutonem |
49,- |
| (French onion soup with cheese crouton) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Domácí bramboračka s houbami |
|
47,- |
| (Potato soup with mushrooms) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
| Telecí steak se zelenými fazolkami, pepřovou máčkou, toskánský brambor |
320,- |
| (Veal steak with pepper sauce and green beans, tuscany potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Vídeňské telecí řízečky, lehký bramborový salát s polníčkem |
199,- |
| (Viennese veal cutlets,light potato salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Hovězí líčka na černém pivě, šalvěji a žampionech, bramborové pyré |
189,- |
| (Cheeks from young bull on black beer, sage and mushrooms, potatoe purée) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kuřecí “Vindaloo”, rýže Basmatti (kuřecí prsa, fazolky, zázvor, rajčata, pórek, chiilli) |
174,- |
| Chicken “Vindaloo”, rice Basmatti (chicken breasts, ginger, green beans, tomatoes, leeks, chili) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, zelí |
169,- |
| (Roasted duck on old czech style with dumplings and cabbage) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Fazolkový salát s rajčaty a kuřecími stripsy, zakysaná smetana |
179,- |
| (Bean salad with tomatoes, chicken strips and sour cream) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Pečená štika v chilli a zázvoru, trhaný salát, bramborové pyré |
279,- |
| (Baked pike with chilli and ginger, chopped salad, potatoe purée |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Amur na modro se zeleninou, máslem a brambory |
178,- |
| (Amur with butter, vegetable and potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Pečený okoun na másle a kmínu, šťouchaný brambor |
189,- |
| (Baked perch with butter and cumin, mashed potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|