POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
Ruský boršč |
|
|
|
|
|
49,- |
(Russian borscht) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Staročeská dršťková |
|
|
|
|
49,- |
(Old Bohemian tripe soup) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
Hovězí rumpsteak, ostré texaské fazole, pečivo |
324,- |
(Beef rumpsteak, spicy Texas beans, pastry) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thajský salát s plátky hovězího steaku a sezamem |
181,- |
(Thai salad with beef steak and sesame) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Špagety s plátky hovězí svíčkové, rajčatová omáčka s chilli a smetanou,parmezán |
229,- |
(Spaghetti with beef tenderlion slices, tomato-cream sauce with chilli and |
|
parmesan cheese) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Restovaná játra z mladého býka s majoránkou a sušenou šunkou, šťouchaný brambor |
178,- |
(Roasted young bull liver with marjoram and dried ham, mashed potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažená játra z mladého býka, domácí bramborový salát |
178,- |
(Fried liver from young bull, homemade potato salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krůtí Cordon bleu s ementálem, bramborové pyré |
179,- |
(Turkey Cordon bleu with emental, potatoe pureé) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečený amur s chilli a česnekem, vařený brambor |
178,- |
(Roasted amur with chilli and garlic, boiled potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pošírovaná štika v bílém víně s petrželovým máslem, vařený brambor |
279,- |
(Poached pike in white wine with parsley butter, boiled potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaný camembert se zeleným pepřem a brusinkami, zelenina ratatouile, opečené brambory |
159,- |
(Grilled camembert with green pepper and cranberries, ratatouile vegetable, roasted potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jehněčí na česneku se špenátem a bramboráčky |
164,- |
(Lamb on garlic with spinach and potato pancakes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|
|
|
|