POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velikonoční chřestový krém |
|
|
49,- |
(Easter asparagus cream) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telecí steak s omáčkou z barevného pepře na grilované zelenině, |
329,- |
|
opékané brambory s rozmarýnem |
|
(Veal steak with colourful pepper sauce on grilled vegetables, roasted potato with rosemary) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jehněčí plec na česneku se špenátem a bramboráčky |
179,- |
(Lamb leg on garlic with spinach and potato pancakes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rolovaná jehněčí kýta s kopřivovou nádivkou, zelené fazolky, šťouchaný brambor |
189,- |
(Rolled lamb leg with nettle stuffing, green beans, mashed potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré |
189,- |
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vídeňské telecí řízečky, domácí bramborový salát |
229,- |
(Viennese veal cutlets with homemade potatoe salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná telecí játra, s proscuittem crudem, pepřová omáčka, opečený brambor |
178,- |
(Grilled veal liver, with proscuitt crud, pepper sauce, roasted potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažená telecí játra, domácí bramborový salát |
|
(Fried veal liver, potato salad) |
|
|
178,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velký zeleninový talíř s křupavými krůtími prsy |
159,- |
(Large vegetable plate with crispy turkey breasts) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|
|
|
|