20 dub

POLÉVKY
Velikonoční chřestový krém 49,-
(Easter asparagus cream)
Jemný lososový krém
(Fine salmon cream ) 49,-
DOPORUČUJEME
Telecí steak s chřestem a holandskou omáčkou, opékné brambory s rozmarýnem 329,-
(Veal steak with asparagus and Hollandaise sauce, roasted potato with rosemary)
Rolovaná jehněčí kýta s kopřivovou nádivkou, fazolkový salát se špenátem a ředkvičkou, 189,-
                           šťouchaný brambor
(Rolled lamb leg with nettle stuffing, green beans salad, mashed potatoes)
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré 189,-
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée)
Vídeňské telecí řízečky, domácí bramborový salát 229,-
(Viennese veal cutlets with homemade potatoe salad)
Grilovaná telecí játra, s proscuittem crudem, pepřová omáčka, opečený brambor 178,-
(Grilled veal liver, with proscuitt crud, pepper sauce, roasted potatoes)
Smažená telecí játra, domácí bramborový salát
(Fried veal liver, potato salad) 178,-
Čerstvý pstruh v anýzovém těstíčku, trhaný salát s chřestem, citron 189,-
(Fresh trout in aniseed batter, chopped salad with asparagus, lemon)
Velký zeleninový talíř s křupavými krůtími prsy 159,-
(Large vegetable plate with crispy turkey breasts)
Italské krémové rizoto s chřestem a parmezánem 175,-
(Italian creme rissoto with asparagus and parmesan cheese)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!