POLÉVKY | ||||||||
Velikonoční chřestový krém | 49,- | |||||||
(Easter asparagus cream) | ||||||||
Jemný lososový krém | ||||||||
(Fine salmon cream ) | 49,- | |||||||
DOPORUČUJEME | ||||||||
Telecí steak s chřestem a holandskou omáčkou, opékné brambory s rozmarýnem | 329,- | |||||||
(Veal steak with asparagus and Hollandaise sauce, roasted potato with rosemary) | ||||||||
Rolovaná jehněčí kýta s kopřivovou nádivkou, fazolkový salát se špenátem a ředkvičkou, | 189,- | |||||||
šťouchaný brambor | ||||||||
(Rolled lamb leg with nettle stuffing, green beans salad, mashed potatoes) | ||||||||
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré | 189,- | |||||||
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée) | ||||||||
Vídeňské telecí řízečky, domácí bramborový salát | 229,- | |||||||
(Viennese veal cutlets with homemade potatoe salad) | ||||||||
Grilovaná telecí játra, s proscuittem crudem, pepřová omáčka, opečený brambor | 178,- | |||||||
(Grilled veal liver, with proscuitt crud, pepper sauce, roasted potatoes) | ||||||||
Smažená telecí játra, domácí bramborový salát | ||||||||
(Fried veal liver, potato salad) | 178,- | |||||||
Čerstvý pstruh v anýzovém těstíčku, trhaný salát s chřestem, citron | 189,- | |||||||
(Fresh trout in aniseed batter, chopped salad with asparagus, lemon) | ||||||||
Velký zeleninový talíř s křupavými krůtími prsy | 159,- | |||||||
(Large vegetable plate with crispy turkey breasts) | ||||||||
Italské krémové rizoto s chřestem a parmezánem | 175,- | |||||||
(Italian creme rissoto with asparagus and parmesan cheese) | ||||||||
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
20
Apr