POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
Ruský boršč |
|
|
|
|
|
49,- |
(Russian borscht) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
Jelení medailonky s omáčkou Madeira, krokety, brusinkové jablko |
299,- |
(Deer medallions with Madeira sauce, croquettes, cranberries apple ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vídeňské telecí řízečky, bramborový salát |
229,- |
(Viennese veal cutlet, potato salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telecí steak s česnekovým přelivem, máslová kukuřice, trhaný salát, rozmarýnové brambory |
324,- |
(Veal steak with garlic sauce, butter sweet corn, chopped salad, rosemary potato) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostré kuřecí “Vindaloo”, dušená rýže (kuřecí prsa, fazolky, zázvor, rajčata, pórek, chilli) |
174,- |
Spicy chicken “Vindaloo”, steamed rice (chicken breasts, ginger, green beans, tomatoes, leeks, chili) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečený losos s citrónovým máslem, špenátem a vařeným bramborem |
259,- |
(Baked salmon with lemon butter, spinach and boiled potato) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velký zeleninový talíř s křupavými kuřecími prsíčky a créme fraiche |
165,- |
(Large vegetable salad with crispy chicken breasts and créme fraiche) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|