POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
Drůbeží kaldoun na zelenině |
|
|
49,- |
(Old Czech cream poultry soup) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
Argentinský steak s balsmico přelivem, máslovou kukuřicí, česnekové hranolky |
324,- |
(Argentinian steak with balsamic sauce, butter sweet corn, garlic french fries) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Filírovaná jelení kýta s pečenou zeleninou, pepřovou omáčkou a rozmarýnovými brambory |
289,- |
(Sliced deer leg with roasted vegetables, pepper sauce and rosemary potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medailonky z panenky v parmezánovém těstíčku, šťouchaný brambor s máslem |
189,- |
a bazalkou, omáčka ze sušených rajčat |
|
(Medaillions of pork tenderloin in parmesan batter, mashed potato with butter |
|
and basil, sauce of dried tomatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vepřový steak z karé s barbecue omáčkou, dýňový bulgur s česnekem |
179,- |
(Pork steak with barbecue sauce, pumpkin bulgur with garlic) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krůtí Cordon bleu se sýrem Kllertaler, bramborové kaše, okurka |
179,- |
(Turkey Cordon bleu with Kllertaler cheese, potato pureé, gherkin) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostré kuřecí “Vindaloo”, dušená rýže (kuřecí prsa, fazolky, zázvor, rajčata, pórek, chilli) |
174,- |
Spicy chicken “Vindaloo”, steamed rice (chicken breasts, ginger, green beans, tomatoes, leeks, chili) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečený losos na salátu z rajčat a zelených fazolek |
269,- |
(Baked salmon on a salad of tomatoes and green beans) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečená kachna po staročesku, variace knedlíků, zelí |
189,- |
(Roasted duck on old Czech style with variation of dumplings and cabbage) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DEZERT |
|
|
|
|
|
|
|
Francouzské palačinky s pomerančem a praženými mandlemi |
79,- |
(French pancakes with orange and roasted almond) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|