26 Feb

Denní nabídka

POLÉVKY
Drůbeží kaldoun na zelenině 49,-
(Old Czech cream poultry soup)
DOPORUČUJEME
Argentinský steak s balsmico přelivem, máslovou kukuřicí, česnekové hranolky 324,-
(Argentinian steak with balsamic sauce, butter sweet corn, garlic french fries)
Filírovaná jelení kýta s pečenou zeleninou, pepřovou omáčkou a rozmarýnovými brambory 289,-
(Sliced deer leg with roasted vegetables, pepper sauce and rosemary potatoes)
Medailonky z panenky v parmezánovém těstíčku, šťouchaný brambor s máslem 189,-
a bazalkou, omáčka ze sušených rajčat
(Medaillions of pork tenderloin in parmesan batter, mashed potato with butter
and basil, sauce of dried tomatoes)
Vepřový steak z karé s barbecue omáčkou, dýňový bulgur s česnekem 179,-
(Pork steak with barbecue sauce, pumpkin bulgur with garlic)
Krůtí Cordon bleu se sýrem Kllertaler, bramborové kaše, okurka 179,-
(Turkey Cordon bleu with Kllertaler cheese, potato pureé, gherkin)
Ostré kuřecí “Vindaloo”, dušená rýže  (kuřecí prsa, fazolky, zázvor, rajčata, pórek, chilli) 174,-
Spicy chicken “Vindaloo”, steamed rice  (chicken breasts, ginger, green beans, tomatoes, leeks, chili)
Pečený losos na salátu z rajčat a zelených fazolek 269,-
(Baked salmon on a salad of tomatoes and green beans)
Pečená kachna po staročesku, variace knedlíků, zelí 189,-
(Roasted duck on old Czech style with variation of dumplings and cabbage)
DEZERT
Francouzské palačinky s pomerančem a praženými mandlemi 79,-
(French pancakes with orange and roasted almond)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!