16 Dec

Denní nabídka 17. 12. 2020 v restauraci i výdej z okénka

Polévky
Hovězí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi 36,-
Valašská zelnice se slaninou 36,-
DENNÍ MENU 136,-
Valašská zelnice se slaninou
Boloňské špagety se sýrem
Teplý jablkový závin s karamelem
DOPORUČUJE JAN KOTYZA
Filírovaná vepřová panenka na italském houbovém risotu 156,-
HOTOVÁ JÍDLA
Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč 136,-
Zvolna tažená hovězí veverka, koprová omáčka, houskový knedlík 129,-
Šamorínský rožeň na jehle, opékaný brambor, salát 119,-
Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí 118,-
Cmunda po kaplicku se zelím a uzeným masem 118,-
Kuřecí stehno “Vidaloo” s kari, rajčaty a zázvorem, dušená rýže 119,-
Krůtí řízky naruby, šťouchaný brambor, zelný salát 127,-
Kuřecí steak “Saltimbocca” s rajčatovou omáčkou a italskými farfallemi 127,-
Těstovinový salát s pestem ze sušených rajčat, grilovaný camembert 127,-
Zelené fazolky, bryndzová omáčka, česnekové brambory, opečené uzené 112,-
Vařené vejce, koprová omáčka, petrželový brambor 109,-
Smažená brokolice, vařený brambor, tatarská omáčka 110,-
Ryby
Grilovaná aljašská treska s cherry rajčaty a bazalkou, opečený brambor, citron 136,-
Smažená aljašská treska, vařený brambor, tatarská omáčka, citron 136,-
Mexická kuchyně
Buritos Tex-Mex (kuřecí steak, gril.brambory, sýr.om., krouh. salát, salsa) 137,-
Kuřecí Quesadillas (tortila s kuřecím masem, salátkem, 2 omáčky) 137,-
Insalata Mexicana (zeleninový salát s fazolemi v tortillovém koši) 129,-