| Polévky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Hovězí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi |
36,- |
| Valašská zelnice se slaninou |
|
|
|
36,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| DENNÍ MENU |
|
|
|
|
|
|
|
136,- |
| Valašská zelnice se slaninou |
|
|
|
|
| Boloňské špagety se sýrem |
|
|
|
|
|
| Teplý jablkový závin s karamelem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| DOPORUČUJE JAN KOTYZA |
|
|
|
|
| Filírovaná vepřová panenka na italském houbovém risotu |
156,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| HOTOVÁ JÍDLA |
|
|
|
|
|
|
|
| Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč |
136,- |
| Zvolna tažená hovězí veverka, koprová omáčka, houskový knedlík |
129,- |
| Šamorínský rožeň na jehle, opékaný brambor, salát |
119,- |
| Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí |
118,- |
| Cmunda po kaplicku se zelím a uzeným masem |
118,- |
| Kuřecí stehno “Vidaloo” s kari, rajčaty a zázvorem, dušená rýže |
119,- |
| Krůtí řízky naruby, šťouchaný brambor, zelný salát |
127,- |
| Kuřecí steak “Saltimbocca” s rajčatovou omáčkou a italskými farfallemi |
127,- |
| Těstovinový salát s pestem ze sušených rajčat, grilovaný camembert |
127,- |
| Zelené fazolky, bryndzová omáčka, česnekové brambory, opečené uzené |
112,- |
| Vařené vejce, koprová omáčka, petrželový brambor |
109,- |
| Smažená brokolice, vařený brambor, tatarská omáčka |
110,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ryby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Grilovaná aljašská treska s cherry rajčaty a bazalkou, opečený brambor, citron |
136,- |
| Smažená aljašská treska, vařený brambor, tatarská omáčka, citron |
136,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mexická kuchyně |
|
|
|
|
|
|
| Buritos Tex-Mex (kuřecí steak, gril.brambory, sýr.om., krouh. salát, salsa) |
137,- |
| Kuřecí Quesadillas (tortila s kuřecím masem, salátkem, 2 omáčky) |
137,- |
| Insalata Mexicana (zeleninový salát s fazolemi v tortillovém koši) |
129,- |