18 Nov

Odpolední nabídka 18.11.:

Polévky
Čočková s uzeninou 49,-
(Lentil soup with sausage)
Husí kaldoun 49,-
(Goose soup with vegetable)
Doporučujeme
Steak z roštěnce “RIB EYE”, česnekové brambory, 326,-
marinovaná karotka, salát z červené řepy, barbeque dip
(Roast steak RIB EYE, garlic potatoe, marinated carrots, beetroot salad,
barbeque dip)
Vídeňský řízek, domácí bramborový salát 201,-
(Fried Viennese Schnitzel, homemade potato salad )
Kančí výpečky, bramborový knedlík, špenát 191,-
(Boar pieces of meat, potatoe dumplings, sppinah)
Grilovaný kančí hřbet, omáčka Madeira, pekařské brambory, brusinkové jablko 321,-
(Grilled boar back, sauce Madeira, baker´s potatoe, cranberry apple)
Uzený losos na salátu z trhaných listů s domácí ciabattou, 187,-
křepelčími vajíčky a bylinkovým dipem
(Smoked salmon on chopped salad leaves, homemade ciabatta,
quail eggs, herb dip)
Kuřecí prsa “Saltimbocca”, šťouchané brambory, rajčatové sugo, 182,-
sušená rajčata, sýr Gran Moravia
(Chicken breats Saltimbocca, mashed potatoe, tomatoe sugo,
dried tomatoe, parmesan cheese)
Grilovaná vepřová játra na roštu, pepřová omáčka, opékaný brambor 184,-
(Grilled pork liver, pepper sauce,  baked potatoe)
Italské dýňové rizoto s husími prsy, sušenými švestkami, 179,-
glazovaným pórkem a sýrem
(Italian pumpkin risotto with goose breats, dried plums, glazed leek, cheese)
Závitky z tresky v koprové omáčce s brusinkami, šťouchaný brambor, polníček 186,-
(Cod rolls in dill sauce with cranberries, mashed potatoes, salad)
(U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny)