Polévka |
|
|
|
|
|
|
Husí kaldoun se zeleninou |
74,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podkrkonošské kyselo |
|
74,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tip šéfkuchaře |
|
|
|
|
Humpolecký špíz z pravé svíčkové, vepřové panenky, |
289,- |
a kuřecích prsíček, pečený brambor se šalotkou |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
|
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré |
232,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medailonky z jeleního hřbetu s omáčkou Madeira, |
379,- |
brusinkové jablko, krokety |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažené jelení řízečky, domácí bramborový salát |
259,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Křupavá vepřová panenka s rýžovými nudlemi a arašídy |
259,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná vepřová játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka |
199,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažená vepřová játra, domácí bramborový salát |
199,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Linguine s krevetami a řapíkatým celerem |
239,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dezert |
|
|
|
|
|
|
|
Domácí jablkový koláč s mandlovou drobenkou a šlehačkou |
75,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(U polovičních porcí si účtujeme 70 % z ceny) |
|
|
|