| Polévky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Hovězí vývar s játrovými knedlíčky |
49,- |
| Podkrkonošské kyselo |
|
|
49,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Hotová jídla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč |
199,- |
| Svíčková dle Stroganova, jasmínová rýže |
198,- |
| Vídeňský hovězí guláš s červenou cibulkou, domácí bramboráčky |
195,- |
| Indická vepřová kýta na kari Madras, jasmínová rýže |
178,- |
| Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí |
179,- |
| Opečená vinná klobása, bramborová kaše, okurka |
179,- |
| Zeleninové rizoto s husími prsíčky sypané sýrem |
189,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| DENNÍ MENU: |
|
|
|
|
|
|
195,- |
| Hovězí vývar s játrovými knedlíčky |
|
| Šamorínský rožeň na jehle, pečený brambor, salát Coleslaw |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ryby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Pečený pstruh na másle a kmíně, vařený brambor, citron |
209,- |
| Smažená aljašská treska, domácí bramborový salát |
198,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Doporučujeme na sv. Martina: |
|
| ¼ Pečené mladé husy na jablkách, bramborový, houskový |
|
|
|
|
|
|
|
|
490,- |
| a žemlový knedlík s uzeným masem, červené zelí |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Doporučujeme – minutky |
|
| Kuřecí steak se sušenými rajčaty a mozzarellou, hranolky |
|
|
|
|
|
|
|
|
199,- |
| Pikantní masová směs flamendr, domácí bramboráčky |
|
|
|
|
|
|
|
|
198,- |
| Smažený vepřový řízek, domácí bramborový salát |
195,- |
| Spaghetti s parmskou šunkou, houbami a sýrem |
208,- |
| Grilovaná vepřová játra, opékané brambory, tatarská omáčka |
185,- |
| Smažená vepřová játra, domácí bramborový salát |
185,- |
| Smažený camembert, hranolky, tatarská omáčka |
205,- |