18 zář

Denní nabídka:

Polévky
Hovězí vývar s játrovou rýží 32,-
Třeboňská rybí 35,-
Hotová jídla
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík,brusinkový terč 126,-
100 g Hovězí maso na česneku, bramboráčky, špenát 112,-
100 g Jelení guláš, špekový knedlík 119,-
100 g Vepřové žebírko v houbovo-koprové omáčce, šťouchaný brambor 99,-
150 g Segedínský guláš ,,Speciál“, houskový knedlík 99,-
100 g Uzená krkovice, čočka na kyselo, okurka 99,-
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík,zelí 99,-
Sázené vejce, čočka na kyselo, okurka 92,-
Zeleninový kus-kus s kukuřicí a listovým špenátem 99,-
DENNÍ MENU:
Hovězí vývar s játrovou rýží 100,-
Rizoto se sušenými rajčaty, hříbky, kuřecími prsíčky a sýrem, okurka
Ryby
150 g Pečená aljašská treska po provensálsku, opékaný brambor 119,-
150 g Smažená aljašská treska, bramborový salát 119,-
Pasta – doba přípravy cca 15 minut
Spaghetti Amatriciana(slanina,uzené maso,česnek,rajčat. sugo,parmezán) 116,-
Farfalle s kuřecími prsy, smetanou, olivami a bazalkou 119,-
Penne s brokolicí, ančovičkami a rajčaty 116,-
Salát „Heuvos“(trhaný salát s fazolkami, kukuřicí a kuřecím masem) 119,-
Doporučujeme – minutky
Pečené brambory ve slupce s kuřecím masem a spoustou kukuřice 126,-
100 g Pikantní masová směs Flamendr, dušená rýže 126,-
150 gVepřová játra po anglicku, opečený brambor 98,-
150 g Smažená vepřová játra, bramborový salát 98,-
150 g Květák na mozeček s hráškem a bazalkou, vařený brambor 95,-
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!