Polévky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovězí vývar s játrovou rýží |
|
|
|
|
|
32,- |
Třeboňská rybí |
|
|
|
|
|
|
|
35,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hotová jídla |
|
|
|
|
|
|
|
|
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík,brusinkový terč |
|
126,- |
100 g Hovězí maso na česneku, bramboráčky, špenát |
|
|
112,- |
100 g Jelení guláš, špekový knedlík |
|
|
|
|
119,- |
100 g Vepřové žebírko v houbovo-koprové omáčce, šťouchaný brambor |
99,- |
150 g Segedínský guláš ,,Speciál“, houskový knedlík |
|
|
99,- |
100 g Uzená krkovice, čočka na kyselo, okurka |
|
|
|
99,- |
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík,zelí |
|
|
|
99,- |
Sázené vejce, čočka na kyselo, okurka |
|
|
|
|
92,- |
Zeleninový kus-kus s kukuřicí a listovým špenátem |
|
|
99,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DENNÍ MENU: |
|
|
|
|
|
|
|
Hovězí vývar s játrovou rýží |
|
|
|
|
|
100,- |
Rizoto se sušenými rajčaty, hříbky, kuřecími prsíčky a sýrem, okurka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
150 g Pečená aljašská treska po provensálsku, opékaný brambor |
|
119,- |
150 g Smažená aljašská treska, bramborový salát |
|
|
119,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasta – doba přípravy cca 15 minut |
|
|
|
|
Spaghetti Amatriciana(slanina,uzené maso,česnek,rajčat. sugo,parmezán) |
116,- |
Farfalle s kuřecími prsy, smetanou, olivami a bazalkou |
|
|
119,- |
Penne s brokolicí, ančovičkami a rajčaty |
|
|
|
116,- |
Salát „Heuvos“(trhaný salát s fazolkami, kukuřicí a kuřecím masem) |
119,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doporučujeme – minutky |
|
|
|
|
|
|
Pečené brambory ve slupce s kuřecím masem a spoustou kukuřice |
126,- |
100 g Pikantní masová směs Flamendr, dušená rýže |
|
|
126,- |
150 gVepřová játra po anglicku, opečený brambor |
|
|
98,- |
150 g Smažená vepřová játra, bramborový salát |
|
|
98,- |
150 g Květák na mozeček s hráškem a bazalkou, vařený brambor |
95,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |