21 kvě

Denní nabídka:

Polévky
Hovězí vývar s fritátovými nudlemi 32,-
Gulášová 35,-
Hotová jídla
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč 126,-
100 g Líčka z mladého býka v černém pivu Bernard, bramborové pyré 126,-
100 g Svíčková dle Stroganova, dušená rýže 116,-
100 g Kančí guláš, špekový knedlík 119,-
120 g Toskánská vepřová kýta na zelenině s bazalkou, dušená rýže 99,-
100g Vepřová plec po selsku, bramborový knedlík, špenát 99,-
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí 99,-
1/4 Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, zelí 119,-
Gratinované brambory s vepřovou kýtou, baby špenátem a sušenými 109,-
rajčaty, trhaný salát
100 g Uzená krkovice, bramboráčky, zelí 99,-
DENNÍ MENU:
Hovězí vývar s fritátovými nudlemi 100,-
Smažený vepřový řízek, šťouchaný brambor, okurka
Ryby
200 g Pečený kapr mistra Zrzavého, vařený brambor, citrón 122,-
200 g Smažený kapr, domácí bramborový salát, citron 122,-
Pasta – doba přípravy cca 15 minut
Italské krémové rizoto s čerstvým chřestem a parmazánem 119,-
Fettuccine s chřestem, houbami a baby špenátem 119,-
Spaghetti con gamberetti e rucolla  (krevety, česnek, cuketa, chilli, olivový olej) 119,-
Trhaný polníčkový salát s baby špenátem, sušenými rajčaty a chřestem 119,-
Doporučujeme – minutky
130g Steak z vepřového karé v houbovém ragú, hranolky 116,-
120 g Kuřecí steak s omáčkou z čerstvé bazalky s chřestem, 116,-
 trhaný rukolový salát
150 g Grilovaná játra z mladého býka na roštu, opečený brambor, TO 108,-
150 g Smažená játra z mladého býka, bramborový salát 108,-
100 g Smažené žampiony , vařený brambor, TO 99,-
100 g Smažená brokolice, vařený brambor, TO 99,-
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!