22 čen

Polévky
Hovězí vývar s masem a nudlemi 37,-
Letní pórková 37,-
Hotová jídla
Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč 138,-
Jelení guláš s cibulkou, houskový knedlík 136,-
Krušnohorská tažená kližka, červené zelí, chlupatý knedlík 131,-
Moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát 119,-
Vepřové řízky naruby, fazolkový salát, šťouchané brambory s cibulkou 125,-
Cmunda plněná zelím a uzeným masem 128,-
Krůtí prso na paprice s restovanými žampiony, petrželový bulgur 130,-
nebo jasmínová rýže
DENNÍ MENU: 125,-
Letní pórková
Domácí jitrnicový prejt, šťouchané brambory s cibulkou, kysané zelí
Ryby
Pečená treska s koprovou omáčkou a brusinkami, vařený brambor, citron 136,-
Smažená aljašská treska, domácí bramborový salát, citron 136,-
Doporučujeme – minutky
Kuřecí Quesadillas (tortila s kuřecím masem, salátkem, 2 omáčky) 139,-
Kung-pao, jasmínová rýže 139,-
Burrito con carne (mleté maso, fazole, brambory, salát, chilli) 138,-
Brokolice zapečená s houbami, bramborami, nivou a smetanou 129,-
Smažená brokolice, vařený brambor, tatarská omáčka 125,-
Míchaný salát s rýžovými nudlemi a pikantními kuřecími kousky 134,-