14 zář

Odpolední nabídka

Polévka
Jemný brokolicový krém 70,-
Tradiční boršč se zakysanou smetanou 75,-
Čočková s uzeninou 75,-
Hlavní chody
Medailonky z dančího hřbetu s omáčkou Madeira 332,-
ochucené portským vínem, krokety, brusinkové jablko
Steak ze stařené roštěné z mladého býka s přelivem 324,-
z hrubozrnné hořčice, steakové hranolky, cibulové lupínky
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré 241,-
Lovecká kapsa (pikantní nudličky z vepřové kýty 249,-
s grilovanou zeleninou v bramboráku)
Grilovaná žebírka z přeštického prasátka s omáčkou barbeque, 248,-
pečený brambor s cibulí, feferonky
Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, červené zelí 274,-
Grilovaný pstruh na přepuštěném másle a mandlových lupínkách, 278,-
petrželový brambor, citron
Grilovaná vepřová játra na roštu, bramborové chipsy, 217,-
tatarská omáčka
Smažená vepřová játra, domácí bramborový salát 217,-
Moučník
Křupavý jablkový závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 69,-