Polévky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovězí vyvar s fritátovými nudlemi |
|
|
|
|
32,- |
Dršťková |
|
|
|
|
|
|
|
35,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hotová jídla |
|
|
|
|
|
|
|
|
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík,brusinkový terč |
|
112,- |
100 g Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré |
|
114,- |
100 g Jelení guláš, domácí bramborové rosti |
|
|
|
114,- |
150 g Kančí libové výpečky, bramborový knedlík, špenát |
|
|
105,- |
120 g Maďarský vepřový perkelt, dušená rýže |
|
|
|
91,- |
100g Pečená vepřová plec po selsku, bramborový knedlík, špenát |
96,- |
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí |
|
|
|
96,- |
1/4 Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, červené zelí |
|
129,- |
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka |
|
|
|
95,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DENNÍ MENU: |
|
|
|
|
|
|
|
Hovězí vyvar s fritátovými nudlemi |
|
|
|
|
98,- |
Janovský karbanátek se šalotkou a suš. rajčaty, bramborová kaše, okurka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
150 g Grilovaná aljašská treska s čerstvým koprem, vařený brambor |
119,- |
150 g Smažená aljašská treska, bramborový salát, citron |
|
116,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasta – doba přípravy cca 15 minut |
|
|
|
|
Spaghetti „Bolognese“ (pikantní masová směs s čerstvými tomaty, parmezán) |
117,- |
Penne con pollo e pomodoro(kuřecí prsa, sušená rajčata, bazalka, česnek) |
119,- |
Fetuccine con funghi (hříbky, žampiony, česnek, smetana, parmezán) |
116,- |
Trhaný rukolový salát se sušenými rajčaty a mozzarelou |
|
|
116,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doporučujeme – minutky |
|
|
|
|
|
|
120 g Steak z vepřového karé na houbovém ragú, bramborové rosti |
109,- |
120 g Smažený vepřový řízek,rakouský bramborový salát |
|
|
109,- |
100 g Stir fry kuře se šalotkou a černými houbami,dušená rýže |
|
112,- |
150 g Grilovaná krocaní játra na červeném víně, bramborové pyré |
108,- |
150g Smažená krocaní játra, bramborový salát |
|
|
|
108,- |
100 g Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka |
|
91,- |
150 g Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka |
|
89,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|