POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
Jemný lososový krém |
|
|
|
|
|
46,- |
(Fine salmon cream) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
|
Telecí steak glazovaný javorovým sirupem, bretaňská zelenina, pečené brambory |
329,- |
|
s rozmarýnem a česnekem |
|
|
|
|
(Veal steak with maple syrup, breton vegetable, baked potato with rosemary and garlic) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná vepřová panenka špikovaná sušenými švestkami, omáčka z červeného |
213,- |
|
vína, smetanový brambor |
|
|
|
|
(Grilled pork tenderloin sprinkled with dried plums , red wine sauce, cream potato) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krůtí Cordon bleu s ementálem, bramborové pyré |
|
174,- |
(Turkey gordon bleu with emental, potatoe pureé) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velký zeleninový talíř s křupavými kuřecími prsíčky a zakysanou smetanou |
144,- |
(A large vegetable plate with crunchy chicken breasts and sour cream) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Italské krémové risoto s čerstvým chřestem a parmazánem |
154,- |
(Italian cream risotto with fresh asparagus and parmesan cheese) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, červené zelí |
189,- |
(Roasted duck in Old Bohemian style, 2 kinds of dumplings, red cabbage) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuřecí soté s chřestem a hlívou ústřičnou, dušená rýže |
175,- |
(Chicken sote with asparagus and oyster mushroom, stewed rice) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažené telecí řízečky, domácí bramborový salát |
|
226,- |
(Fried veal cutlets with homemade potatoe salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% ceny! |
|