19 zář

Odpolední nabídka:

POLÉVKY
Třeboňská rybí z kaprů a štik s čerstvým koprem 49,-
(Třeboň fish soup with fresh dill)
DOPORUČUJEME
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré 189,-
(A young bull cheeks on red wine, potato pureé)
Kančí libové výpečky, bramborový knedlík, špenát 189,-
(Roasted Boar pieces, potatoe dumplings, spinach)
Medailonky z jelení kýty na gratinované dýni s omáčkou z barevného pepře, 298,-
pekařský brambor
(Medallions of deer rump  on gratined pumpkin with colorful pepper sauce,
bakery potatoes)
Smažené jelení řízečky, domácí bramborový salát 199,-
(Fried deer cutlets, homemade potatoe salad)
Medailonky z vepřové panenky v pivním těstíčku, sypané uzeným sýrem, 198,-
šťouchaný brambor
(Pork tenderloin medallions in beer batter sprinkled with smoked cheese,
mashed potatoes)
Krůtí medailonky s omáčkou z čerstvé bazalky, trhaný rucolový salát 185,-
(Turkey medallions with sauce of fresh basil, chopped rucolla salad)
Grilovaná vepřová játra na roštu, opékaný brambor, tatarská omáčka 176,-
(Grilled pork liver, baked potatoes, tatar sauce)
Smažená vepřová játra, domácí bramborový salát 176,-
(Fried pork liver, homemade potatoe salad)
Pikantní kuskus s grilovanou zeleninou, dýní a sušenými rajčaty 149,-
(Spicy couscous with grilled vegetables, pumpkin and dried tomatoes)
                                               U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!