Polévky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi |
|
|
|
|
32,- |
Třeboňská rybí z okounů a štik |
|
|
|
|
|
35,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hotová jídla |
|
|
|
|
|
|
|
|
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč |
|
126,- |
100 g Zvolna tažené hovězí v jemné koprové omáčce, houskový knedlík |
119,- |
100 g Jelení guláš, bramboráčky |
|
|
|
|
124,- |
150 g Kančí libové výpečky, bramborový knedlík, špenát |
|
|
125,- |
120 g Vepřové řízky naruby, šťouchané brambory, salát z fazolek |
|
108,- |
1/4 Pečená kachna po staročesku, variace knedlíků, zelí |
|
|
129,- |
2 ks Vařené vejce, koprová omáčka, vařený brambor |
|
|
96,- |
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí, cibulka |
|
99,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DENNÍ MENU: |
|
|
|
|
|
|
|
Třeboňská rybí z okounů a štik |
|
|
|
|
|
100,- |
Rizoto z kuřecího masa sypané sýrem, okurka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
200 g Pečený amur s citronovým máslem, vařený brambor |
|
122,- |
200 g Smažený amur, domácí bramborový salát |
|
|
|
122,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasta – doba přípravy cca 15 minut |
|
|
|
|
Spaghetti Carbonara (anglická slanina, smetana, žloutek, parmezán) |
119,- |
Fettuccine Amatriciana(slanina,uzené maso,česnek,rajčat. sugo,parmezán) |
116,- |
Penne di Parma (parmská šunka, žampiony, česnek, smetana, parmezán) |
119,- |
Insalata Crocanta (míchaný zeleninový talíř s křupavými kuř. prsíčky) |
119,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doporučujeme – minutky |
|
|
|
|
|
|
120g Kuřecí steak s camembertovou omáčkou, opečený brambor s rozmarýnem |
116,- |
120 g Vepřový Gordon Bleu, bramborové pyré, okurka |
|
|
116,- |
150 g Vepřová játra na tymiánu, opečený brambor |
|
|
108,- |
150 g Smažená vepřová játra, bramborový salát |
|
|
108,- |
150 g Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka |
|
96,- |
100 g Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka |
|
96,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |