POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dršťková |
|
|
|
|
|
|
47,- |
|
(Tripe soup) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruský boršč |
|
|
|
|
|
47,- |
|
(Russian borscht) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
|
Pečený okoun na zelenině, česnekové brambory |
169,- |
|
(Baked perch on vegetables, garlic potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaný filet z amura v chilli a česneku, bramborové pyré s baby špenátem |
167,- |
|
(Grilled fillet of amur with chilli and garlic, potato puree with baby spinach) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Štika pečená ve slanině se žampiony, citronovým máslem a trhaným salátkem, |
279,- |
|
opečená bagetka |
|
|
|
|
|
|
(Pike baked in bacon with mushrooms, lemon butter and chopped salad, |
|
|
toasted baguette) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré |
189,- |
|
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilované kuřecí prso v prosciuttu crudu, camembertová omáčka, listový špenát a |
175,- |
|
česnekové brambory |
|
|
|
|
|
(Grilled chicken breast in prosciutto crudo, camembert sauce, spinach and garlic potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečená kachna po staročesku, variace knedlíků, červené zelí |
189,- |
|
(Roasted duck on old czech style with dumplings variation, red cabbage) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná játra z mladého býka s parmskou šunkou a pepřovou omáčkou,pečený brambor se šalotkou |
178,- |
|
(Grilled liver from young bull with prosciutto and pepper sauce, baked potatoe with shallots) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažená játra z mladého býka, domácí bramborový salát |
178,- |
|
(Fried liver from young bull, homemade potatoe salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|
|