POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
Zelná s párkem |
|
|
|
|
|
49,- |
(Cabbage soup with sausage) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
Zvolna tažená hovězí líčka na rozmarýnu a černém pivu, bramborové pyré |
189,- |
(Slowly drawn beef cheeks on rosemary and black beer, potato purée) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telecí steak s barbecue omáčkou, trhaný salát, marinované žampiony, |
324,- |
restované brambory s rozmarýnem |
|
|
(Veal steak with BBQ sauce, chopped salad, marinated mushrooms, |
|
roasted potatoes with rosemary) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vídeňské řízečky, domácí bramborový salát |
229,- |
(Viennese cutlets with homemade potatoe salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krůtí prso, zelené fazolky, omáčka z brynzy, česnekové brambory |
174,- |
Turkey breast,green beans, brynza sauce, garlic potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečená kachna po staročesku, variace knedlíků, červené zelí |
169,- |
(Roasted duck on old czech style with dumplings and red cabbage) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Těstovinový salát se sušenými rajčaty a grilovaným camembertem |
149,- |
(Pasta salad with dried tomatoes and grilled camembert) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná telecí játra, omáčka z červeného vína, bramborové pyré |
181,- |
(Grilled veal liver with red vine sauce, potatoe purée) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velký zeleninový talíř s křupavými krůtími prsy |
159,- |
(Large vegetable plate with crispy turkey breasts) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečený pstruh se šmakem šalvěje a slaniny, vařený brambor, citron |
189,- |
(Roasted trout with sage and bacon, boiled potato, lemon) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|