28 dub

Odpolední nabídka

POLÉVKY
Krém z čerstvého chřestu s parmezánem 49,-
(Cream of fresh asparagus with parmesan)
DOPORUČUJEME
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré 189,-
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée)
Telecí steak s holandskou omáčkou na grilovaném chřestu s pekařskými brambory 324,-
(Veal steak with Hollandaise sauce on grilled asparagus, bakery potatoes)
Humpolecký špíz z pravé svíčkové, vepřové panenky a kuřecích prsou, pečený 229,-
brambor se šalotkou
(Humpolec skewer from sirloin, pork tenderloin and chicken breast, baked
potatoes with shallots)
Smažené telecí řízečky, domácí bramborový salát 226,-
(Fried veal cutlets with homemade potatoe salad)
Kančí výpečky, bramborový knedlík,špenát 176,-
(Roasted boar pieces, potato dumplings, spinach)
Grilovaná vepřová panenka v houbovém ragú, gratinovaný brambor se smetanou 212,-
a máslová zelenina
(Grilled pork tenderlion in mushroom ragout, gratined potatoes with cream and
butter cream vegetable)
Medailonky z vepřové panenky v pivním těstíčku sypané uzeným sýrem, šťouchaný brambor 189,-
(Pork tenderloin medallions in beer batter sprinkled with smoked cheese, mashed potatoes)
Krůtí medailonky s omáčkou z čerstvé bazalky a grilovaným chřestem, trhaný rukolový salát 185,-
(Turkey medallions with sauce of fresh basil and grilled asparagus, chopped arugula salad)
Smažená vepřová játra, domácí bramborový salát 169,-
(Fried pork liver, homemade potatoe salad)
Italské krémové rizoto s chřestem a parmezánem 169,-
(Italian creamy risotto with asparagus and parmesan)
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!
Hotel Kotyza v Humpolci hodnocení