Polévky |
|
|
|
|
|
|
|
Jihočeská kulajda s liškami |
|
|
|
49,- |
(South Bohemian „Kulajda“ cream soup with dill and mushrooms) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
|
|
|
Hovězí líčka na červeném víně, bramborové pyré |
194,- |
(Cheeks of a young bull in red wine, mashed potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vídeňský řízek s rakouským bramborovým salátem bez majonézy, citron |
208,- |
(Viennese „Schnitzell“ with Austrian potato salad without mayonnaise, lemon) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečené vepřové koleno po staročesku, okurka, hořčice, křen, |
241,- |
nakládané papričky, pečivo |
|
|
|
|
(Roast pork knuckle in Old Bohemian style, cucumber, mustard, |
|
horseradish, pickled peppers, pastry) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
„Jack Daniels“ steak z kuřecího prsa, salát „Coleslaw“ |
188,- |
pečené brambory s česnekem |
|
|
|
(„Jack Daniels“ chicken leg steak, „Coleslaw“ salad, baked potatoes with garlic) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná vepřová játra na roštu, opékaný brambor, tatarská omáčka |
182,- |
(Grilled pork liver,roasted potatoes, tartar sauce) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camembert a brambor z grilu, čerstvá zelenina, bylinkové žervé |
181,- |
(Camembert and grilled potatoes, fresh vegetables, herb cream cheese) |
|