Předkrm |
|
|
|
|
|
|
|
Tatarák z tuňáka, česneková bageta, polníček, kapary a nakládané papričky |
242,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Polévka |
|
|
|
|
|
|
|
Jihočeská kulajda |
|
|
|
|
59,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
|
|
|
Hovězí líčka na červeném víně, bramborové pyré |
218,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažený vídeňský řízek, domácí bramborový salát |
212,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuřecí steak, máslová kukuřice, barbeque omáčka, steakové hranolky |
192,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Slovenské bryndzové halušky s uzeným masem a restovanou slaninou |
196,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Křupavá vepřová panenka s rýžovými nudlemi a arašídy |
212,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečený losos, citronové máslo, bramborové pyré, polníček |
286,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Steak z tuňáka, salát ze zelených fazolek a sušených rajčat, sázené vejce |
287,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tagliatelle s tuňákem, bazalkou, olivami a sýrem Gran Moravia |
196,- |