Polévky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovězí vývar s fritátovými nudlemi |
|
|
|
|
32,- |
Bramborová |
|
|
|
|
|
|
|
35,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hotová jídla |
|
|
|
|
|
|
|
|
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč |
|
126,- |
120 g Španělský ptáček, dušená rýže |
|
|
|
|
118,- |
100 g Jelení guláš, špekový knedlík |
|
|
|
|
124,- |
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí |
|
|
|
99,- |
120 g Šamorýnský rožeň na jehle, opečený brambor |
|
|
97,- |
Slovenské brynzové halušky s uzeným masem, skalárky opečené slaniny |
104,- |
Bramborové strapačky se zelím a uzeným masem, skalárky opečené slaniny |
99,- |
200 g Opečená vinná klobása, bramborová kaše, salát z kysaného zelí |
99,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DENNÍ MENU: |
|
|
|
|
|
|
|
Bramborová |
|
|
|
|
|
|
|
100,- |
Rizoto z kuřecího masa sypané sýrem, okurka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
200 g Pečený amur po provensálsku, opečený brambor |
|
|
122,- |
200 g Smažený amur, domácí bramborový salát |
|
|
|
122,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mexico – doba přípravy cca 15 minut |
|
|
|
|
Quesadillas jalapenos (sýr, papričky jalapenos, zakysaná smetana, čedarová omáčka) |
119,- |
Quesadillas kuřecí(kuř.steak,čedar,rajčatová salsa,zakys.smetana,2 omáčky) |
119,- |
Buritos Tex-Mex(vepřový steak,gril.brambory,sýr.omáčka,krouhaný salát,salsa) |
119,- |
Pikantní zeleninový talíř s kuřecím masem |
|
|
|
116,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doporučujeme – minutky |
|
|
|
|
|
|
100 g Samurajská pochoutka (kuř.maso, kapie, žampiony, niva, ořechy), krokety |
126,- |
120 g Grilovaný vepřový steak se sázeným vejcem, hranolky |
|
116,- |
100 g Thajské bramborové kari |
|
|
|
|
|
95,- |
150 g Grilovaná játra z mladého býka s pepřovou omáčkou, opečený brambor |
108,- |
150 g Smažená játra z maldého býka, bramborový salát |
|
|
108,- |
150 g Smažené žampiony, vařený brambor, TO |
|
|
|
99,- |
150 g Smažený květák, vařený brambor, TO |
|
|
|
96,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|