POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
Francouzská cibulačka se sýrovým krutonem |
49,- |
(French onion soup with cheese crouton) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Domácí bramboračka s houbami |
|
47,- |
(Potato soup with mushrooms) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
Telecí steak se zelenými fazolkami, pepřovou máčkou, toskánský brambor |
320,- |
(Veal steak with pepper sauce and green beans, tuscany potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vídeňské telecí řízečky, lehký bramborový salát s polníčkem |
199,- |
(Viennese veal cutlets,light potato salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuřecí „Vindaloo“, rýže Basmatti (kuřecí prsa, fazolky, zázvor, rajčata, pórek, chiilli) |
174,- |
Chicken „Vindaloo“, rice Basmatti (chicken breasts, ginger, green beans, tomatoes, leeks, chili) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečená kachna po staročesku, 2 druhy knedlíků, zelí |
169,- |
(Roasted duck on old czech style with dumplings and cabbage) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fazolkový salát s rajčaty a kuřecími stripsy, zakysaná smetana |
179,- |
(Bean salad with tomatoes, chicken strips and sour cream) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečená štika v chilli a zázvoru, trhaný salát, bramborové pyré |
279,- |
(Baked pike with chilli and ginger, chopped salad, potatoe purée |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amur na modro se zeleninou, máslem a brambory |
178,- |
(Amur with butter, vegetable and potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečený okoun na másle a kmínu, šťouchaný brambor |
189,- |
(Baked perch with butter and cumin, mashed potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|