23 dub

Denní nabídka:

Polévky
Kuřecí vývar s domácími nudlemi 32,-
Třeboňská rybí 35,-
Hotová jídla
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík,brusinkový terč 115,-
100 g Hovězí líčka v houbovém ragú, opečené slaninové knedlíky 114,-
100 g Zvolna tažené hovězí v jemné koprové omáčce, houskový knedlík 109,-
100 g Jelení guláš, domácí bramboráčky 114,-
Gratinované brambory s mletým telecím masem, kopřivami a medvědím česnekem 116,-
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí 96,-
150 g Grilované koleno v chilli a zázvoru, bramborové pyré, kozí rohy 95,-
100g Pečená vepřová pečeně po selsku, bramborový knedlík, špenát 96,-
Rizoto s kuřecím masem sypané sýrem, okurka 95,-
100 g Uzená krkovice, houskový knedlík, zelí 92,-
Vařené vejce, koprová omáčka, vařený brambor 86,-
DENNÍ MENU:
Kuřecí vývar s domácími nudlemi 98,-
Segedínský guláš, houskový knedlík
Ryby
200 g Pečený kapr po cikánsku, šťouchaný brambor 119,-
200 g Smažený kapr, domácí bramborový salát,citron 119,-
Pasta – doba přípravy cca 15 minut
Spaghetti Estivi(mozzarella,čerstvá rajčata,bazalka,šalotka,česnek,parmezán) 116,-
Fettuccine aglio-olio e peperoncino(rest. česnek, bazalka, peperoncino) 116,-
Penne con pollo e pomodoro(kuřecí prsa, sušená rajčata, bazalka, česnek) 119,-
Salát „Heuvos“(trhaný salát s fazolkami, kukuřicí a kuřecím masem) 116,-
Doporučujeme – minutky
100 g Kuřecí soté s jidášovým uchem a zázvorem, dušená rýže 112,-
120 g Vepřové ražniči, opečený brambor, hořčice, cibulka 109,-
150 g Grilovaná játra z mladého býka na slanině, opékaný brambor 112,-
150 g Smažená játra z mladého býka, bramborový salát 110,-
150 g Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka 89,-
100 g Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka 91,-
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny!