Polévky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovězí vývar s játrovou rýží |
|
|
|
|
|
32,- |
Ruský boršč |
|
|
|
|
|
|
|
35,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hotová jídla |
|
|
|
|
|
|
|
|
100 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík,brusinkový terč |
|
115,- |
100 g Anglický roastbeef, hranolky, tatarská omáčka |
|
|
128,- |
100 g Jelení kýta po burgunsku, domácí špekový knedlík |
|
|
109,- |
100 g Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré |
|
114,- |
100 g Jelení guláš, domácí bramboráčky |
|
|
|
114,- |
120 g Vídeňské vepřové filé s restovanou cibulkou, dušená rýže |
|
96,- |
150 g Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí |
|
|
|
96,- |
100 g Uzená krkovice, houskový knedlík, zelí |
|
|
|
92,- |
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka |
|
|
|
95,- |
1/4 Pečené kuře ala bažant, dušená rýže |
|
|
|
95,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DENNÍ MENU: |
|
|
|
|
|
|
|
Ruský boršč |
|
|
|
|
|
|
|
98,- |
130 g Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasta – doba přípravy cca 15 minut |
|
|
|
|
Italské krémové risoto s čerstvým chřestem, houbami a parmazánem |
119,- |
Fetuccine s čerstvým chřestem, sušenými rajčaty a parmázem |
|
119,- |
Spaghetti „Bolognese“ (pikantní masová směs s čerstvými tomaty, parmezán) |
112,- |
Trhaný rukolový salát s chřestem a křepelčími vejci |
|
|
119,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doporučujeme – minutky |
|
|
|
|
|
|
120 g Steak z vepřového karé s omáčkou barbeque, hranolky |
|
112,- |
100 g Kuřecí steak s čerstvým chřestem v sýrové krustě, šťouchaný brambor |
126,- |
120 g Gratinovaný čerstvý chřest se sýrem a holandskou omáčkou, vařený brambor |
119,- |
150 g Grilovaná krocaní játra na roštu, opečený brambor, tatarská omáčka |
108,- |
150g Smažená krocaní játra, bramborový salát |
|
|
|
108,- |
100 g Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka |
|
92,- |
150 g Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka |
|
89,- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |