POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
Dršťková |
|
|
|
|
|
|
49,- |
(Tripe soup) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krém z kořenové zeleniny s petrželkou |
|
49,- |
(Cream from root vegetables with parsley) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
Argentinský steak s balsamico přelivem, fazolkami a pečenou červenou řepou |
324,- |
(Argentine steak with balsamic vinegar, beans and roasted beetroot) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažené telecí řízečky s česnekem a tymiánem, lehký bramborový salát s polníčkem |
226,- |
(Fried veal cutlets with garlic and thyme, light potatoe salad with field salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Špagety s plátky hovězí svíčkové, rajčatová omáčka s chilli a smetanou,parmezán |
229,- |
(Spaghetti with beef tenderlion slices, tomato-cream sauce with chilli and |
|
parmesan cheese) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré |
189,- |
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kančí výpečky, bramborový knedlík, zelí |
179,- |
(Roasted boar pieces, potato dumplings, cabbage) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velký zeleninový talíř s křupavými kuřecími prsíčky a zakysanou smetanou |
159,- |
(Large vegetable salad with crunchy chicken and sour on top) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečený okoun na zelenině a bylinkách, pórkové brambory |
189,- |
(Baked perch with vegetable and herbs, leek potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažené rybí hranolky z amura, domácí bramborový salát |
179,- |
(Fried fish fries from amur, homemade potato salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pečená štika se sušenými rajčaty a bazalkou, trhaný salát, pórkové brambory |
279,- |
(Baked pike with dried tomatoes and basil, chopped salad, leek potatoes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slovenské brynzové halušky s uzeným masem a skalárami uzené slaniny |
159,- |
(Slovak brynza halusky with smoked meat and pieces of bacon) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|