POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
Domácí kulajda s houbami |
|
|
49,- |
(Mushroom dill soup) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
Jelení steak s omáčkou Madeira , brusinkové jablko, krokety |
299,- |
(Deer steak with Madeira sauce, cranberry apple, croquettes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažené jelení řízečky, domácí bramborový salát |
229,- |
(Fried deer cutlets, homemade potato salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Líčka z mladého býka na černém pivu Bernard s barevným pepřem, bramborové pyré |
189,- |
(Cheeks from young bull on black beer Bernard with pepper, potatoe purée) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilované krůtí prso, camembert a domácí bramboráčky v úpravě,,mille feuille“, |
189,- |
česnekový krém |
|
|
|
|
|
(Grilled turkey breast, camembert and potato pancakes in ,,mille feuille“, |
|
garlic cream sauce) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostré kuřecí „Vindaloo“, dušená rýže (kuřecí prsa, fazolky, zázvor, rajčata, pórek, chilli) |
174,- |
Spicy chicken „Vindaloo“, steamed rice (chicken breasts, ginger, green beans, tomatoes, leeks, chili) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velký zeleninový talíř s křupavými kuřecími prsíčky a créme fraiche |
169,- |
(Large vegetable salad with crispy chicken breasts and créme fraiche) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|