Polévky |
|
|
|
|
|
|
Silný kuřecí vývar s masem a máslovým kus-kusem |
49,- |
(Strong chicken broth with butter couscous) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jihočeská kulajda s lesními houbami |
49,- |
(South Bohemian kulajda with fresh forest mushrooms) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
|
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré |
189,- |
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vídeňský telecí řízek, lehký „rakouský“ bramborový salát |
198,- |
(Veal schnitzel with light „Austrian“ potato salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná vepřová žebra v barbecue stylu, česnekové brambory, nakládané papričky |
179,- |
(Grilled pork ribs in barbecue style, baked potatoes with garlic, pickled peppers) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kančí výpečky, bramborový knedlík, zelí |
191,- |
(Roasted boar pieces, potato dumplings, cabbage) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slovenské bryndzové halušky s restovaným uzeným bokem a slaninou |
176,- |
(Slovak bryndza gnocchi with fried bacon and smoked meat) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná vepřová játra na roštu, opékaný brambor se šalotkou, tat. om. |
179,- |
(Grilled pork liver, roasted potatoes with sallot, tartar sauce) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažený jihočeský romadůr, petrželový brambor, česneková majonéza |
168,- |
(Fried South Bohemian romadur cheese, parsley potatoes, garlic mayonnaise) |
|