POLÉVKY |
|
|
|
|
|
|
|
Husí kaldoun se zeleninou |
|
|
|
49,- |
(Old Czech cream goose soup with vegetables) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hrachová s opečeným chlebem |
|
49,- |
(Pea soup with roasted bread) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOPORUČUJEME |
|
|
|
|
|
Filírovaný rumpsteak na grilované zelenině s omáčkou z barevného pepře, |
324,- |
pekařský brambor |
|
|
|
|
|
(Rumpsteak on grilled vegetables with colored pepper sauce, bakery potato) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jelení medailonky s omáčkou Madeira, brusinkové jablko, krokety |
298,- |
(Deer medallions with Madeira sauce, cranberry apple, croquettes) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažené jelení řízečky, domácí bramborový salát |
229,- |
(Fried deer cutlets, homemade potato salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Líčka z mladého býka na červeném víně, bramborové pyré |
189,- |
(Cheeks from young bull on red wine, potatoe purée) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná telecí játra s parmskou šunkou, pečený brambor se šalotkou |
184,- |
(Grilled veal liver with prosciutto crudo, baked potato with shallots) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smažená telecí játra, bramborový salát |
182,- |
(Fried veal liver, potatoe salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grilovaná vepřová panenka v houbovém ragú, gratinovaný brambor se smetanou |
219,- |
a máslová zelenina |
|
|
|
|
|
(Grilled pork tenderlion in mushroom ragout, gratined potatoes with cream and |
|
butter cream vegetable) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krůtí medailonky s omáčkou z čerstvé bazalky, trhaný rukolový salát |
185,- |
(Turkey medallions with sauce of fresh basil sauce, chopped arugula salad) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pikantní kuskus s grilovanou zeleninou, sušenými rajčaty a parmezánem |
165,- |
(Spicy bulgur with grilled vegetables, dried tomatoes and parmesan cheese) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Italské krémové risoto s dýní, houbami a parmezánem |
164,- |
(Italian cream risotto with pumpkin, mushrooms and parmesan) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velký zeleninový talíř s křupavými kuřecími prsíčky a créme fraiche |
169,- |
(Large vegetable salad with crispy chicken breasts and créme fraiche) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U polovičních porcí účtujeme 70% z ceny! |
|